• 27 noiembrie 2022
  • 0 COM

Montarea iluminării LED pentru terase

În lunile calde, terasa devine un al doilea living pentru dumneavoastră. Este locul în care vă relaxați și petreceți seri plăcute cu prietenii și familia. Se subînțelege așadar că iluminarea ambientală nu trebuie să vă lipsească. În instrucțiunile noastre pas cu pas veți afla cum puteți pune corect în scenă terasa dumneavoastră cu iluminarea LED potrivită.

Dala de terasă este decupată cu un fierăstrău coroană la dimensiunea potrivită pentru carcasa lămpii. Respectați indicațiile speciale de montaj ale producătorului lămpii.

Introduceți și fixați carcasa lămpii LED în orificiul pentru montaj. Scoateți afară prin lateral cablul de conexiune la alimentarea cu curent.

 

În funcție de model, corpurile de iluminat sunt echipate cu bare de distribuție, astfel încât să puteți avea mai multe lămpi conectate la un transformator

 

Dacă lămpile sunt conectate între ele printr-un distribuitor, le puteți conecta la rețeaua electrică printr-un transformator extern adecvat.

  • Pentru mai multe informații despre energia regenerabilă, puteți contacta echipa Lumizar chiar acum. În calitate de furnizor a soluțiilor energetice, vă răspundem la toate întrebările Dstră și nu ezităm să acordăm suport pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *